Contact ~ Olivia

OLIVIA VAN DE KOPPEL

 

0654394954

(ik gebruik geen whatsapp)

 

info@oliviaopstellingen.nl

~Of ga naar het contactformulier onderaan de pagina~OVER OLIVIA

~

MOTIVATIE EN ERVARING

~

Ik heb het verlangen om de wereld lichter te maken...


Als we allemaal met meer liefde en compassie, vrediger en gelukkiger kunnen leven dan zorgen we beter voor ons zelf, voor de ander én voor de wereld. Door oa het werken aan mijn eigen proces, met name middels opstellingen, ben ik dichter bij mijn hart gekomen. Dit motiveert me om er voor anderen te zijn die zich ook willen bevrijden van die soms hele zware rugzak en vrij willen zijn.

~

Iheb ruim 25 jaar ervaring als theatermaker en als docent drama. Ik werk met alle leeftijden en doelgroepen. Na daarnaast een jarenlange ervaring in lichaamswerk en familieopstellingen en het volgen van een readingopleiding, ben ik mij gaan scholen in familie -en organisatieopstellingen bij Jan Velsen in Haarlem.

Ik volgde meerdere bijscholingen, en ben thans gediplomeerd therapeut systemisch werk.

Mijn kracht is mijn creativiteit, sterkte intuitie, het kunnen verwelkomen van elke emotie

en een gezonde dosis humor en lichtheid.


In mijn theaterlessen is het belangerijker dat de deelnemers in hun kracht komen dan dat er een theatraal verantwoord product uit komt. Theater is een mooi middel om aan te groeien. Een `verbindend veld` ontstaat en speelse, vrije en gezonde delen in ons krijgt ruimte.


Tijdens een familieopstelling manifesteert het fenomeen `het wetend veld` zich. 

In het begeleiden van opstellingen in een groep en bij individuele opstellingen stap ik graag samen met anderen dit fascinerende wetende veld van mogelijkheden én oplossingen in. Om zo dichter bij onze wezenlijke kracht, ons hart én ons recht op een juiste plek in het leven te komen.

Wees welkom.

De laatste zin: `wie van zichzelf houd die geeft pas echt iets kostbaars als ie `ìk hou van jou` tegen een ander zegt`